Diamond Foundation

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

The Diamond Foundation

The Diamonds Foundation is het goede doel van Growing Diamonds. Hiermee creëren wij kansen voor voor jonge moeders om betere toekomst op te bouwen, voor zichzelf en hun kinderen. Wij helpen met voedingsmiddelen, educatie, huishoudelijke apparaten en kleding.

Het doel is om voor, niet alleen de moeders, maar ook de kinderen een veilige en stabiele leefomgeving te creëren. Wij vinden het belangrijk om aandacht besteden aan de jonge moeder, zodat zij krachtiger in haar schoenen gaat staan en zichzelf maar ook haar kind(eren) meer kan bieden.

Ons missie is om op korte termijn om de jonge moeder zoveel mogelijk tools en middelen te bieden om een zo stabiel mogelijke omgeving te krijgen en zichzelf te transformeren in een zelfstandige en succesvolle moeder en ondernemer.

Ons visie is om op lange termijn een business school te bouwen op de Carribean, om de jonge moeders daar weer een kans te bieden op een goed toekomst voor moeder en kind.

Hoe helpt u mee?

  • Tijdens inzameling acties.
  • Vrijwillige bijdrage in de pot doen op onze workshop en events.
  • Directe donatie via de bank. NL72RABO 0310 2607 28 t.n.v. Growing Diamonds o.v.v. ‘donatie DF’
  • Koop ons boek ‘Confessions of a Fearless Woman‘. De opbrengst daarvan komt ten goede van de foundation.
[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

‘Giving back is a beautiful way to show gratitude’

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]